Welkom op de website van MX-5 Owners NL

Het Forum voor MX-5 enthousiastelingen

Inschrijven Evenementen


Informatie en inschrijven over de evenementen van de MX-5 Owners NL in binnen- en buitenland.

20 April 2018 Tot 22 April 2018 | Toerrit

2018 - Limburgweekend

INSCHRIJVING GESLOTEN

Limburg

Voor velen van ons lijkt Limburg haast een verre bestemming. Daardoor komen we er niet vaak en dat is jammer, want het is er goed toeven. Het fraaie, heuvelachtige landschap maakt van elke rit een feestje en de bourgondische levensstijl maakt een verblijf ter plekke zeer aangenaam. Dit jaar organiseren wij daarom een clubweekend in Limburg.

Wij hebben gekozen voor een bijzondere locatie als uitvalsbasis: Abdij-hotel Rolduc in Kerkrade, gelegen in een mooie, rustige omgeving tegen de Duitse grens. Op deze monumentale, historische en fotogenieke plek overnachten en dineren we.

 

Meer informatie en inschrijven
09 Mei 2018 | Toerrit

2018 - Road to MIM 2018

In het kader van de internationale MX-5 meeting in Wales, organiseren we een mooie rit langs een aantal landschappelijke en culturele hoogtepunten. Vergezeld van de Engelandvaarders, waaronder een aantal Scandinaviërs, rijden we vanuit Oost-Nederland naar het westen.

Voor een aantal deelnemers begint de rit al in Barchem (de overnachtingslocatie voor de Scandinavische delegatie). Andere deelnemers (of ze nu naar Engeland/Wales gaan of niet) kunnen onderweg op diverse plekken aansluiten.

Voor deze rit is een lunchlocatie uitgezocht. Wil hier mee-eten, neem dan 12,50 contant mee.

Meer informatie en inschrijven
04 Oktober 2018 Tot 07 Oktober 2018 | Toerrit

2018 - Eifel-weekend

INSCHRIJVING GESLOTEN

In navolging het uitermate populaire Eifel/Moesel-weekend van afgelopen jaar, organiseren we ook dit jaar weer een (lang) weekend in deze groene streek van Duitsland.

We zullen (weer) gaan genieten van de mooie, bochtige wegen, het prachtige landschap en de gezellige plaatsjes langs de Moesel.

Als uitvalsbasis is dit jaar gekozen voor Hotel Sonnenblick in het plaatsje Lütz, gelegen tussen Cochem en Koblenz. Hier hebben wij kamers geregeld, voorzien van douche en toilet. Er zijn 4 éénpersoonskamers, mochten er meer dan 4 eenlingen zich inschrijven, dan moeten we even kijken hoe dat geregeld kan worden.

 

Meer informatie en inschrijven

Bezoek deze pagina regelmatig voor nieuwe evenementen, updates en meer informatie.

Mocht je zelf een idee voor een evenement hebben, dan horen we dat graag van jou. De Evenementencommissie helpt je er graag mee. Stuur een e-mail aan evenementen@mx-5owners.nl en dan nemen wij contact met je op.

Archief

Verslagen, foto’s en reacties van onze evenementen...

2018 - Technische... Lees...
2018 - ALV Lees...
2018 -... Lees...