Welkom op de website van MX-5 Owners NL

Het Forum voor MX-5 enthousiastelingenNieuwe verslagen

03 Juli 2017

De verslagen zijn weer bijgewerkt.

Voor zowel de Biesboschroute als de Voorjaarsrit.

 

Lees verder

Wijziging Locatie ALV 2017

07 Februari 2017

Door de overweldigende opkomst zijn we in onderling overleg met Kasteel Ammersoyen tot de conclusie gekomen dat een ALV daar niet meer tot de mogelijkheden behoort. Dat heeft met logistieke,sanitaire, veiligheids en horecatechnische redenen te maken. Met hen is afgesproken dat we later in het clubjaar daar wel degelijk terecht kunnen.

Lees verder

Bestuursleidraad Versie december 2016

14 December 2016

De bestuursleidraad is een aanvulling op de statuten. De statuten zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel en hebben een rechtelijke status. Wijzigingen hierin zijn slechts mogelijk na goedkeuring door de ALV waarbij bovendien eisen gelden aan de minimum opkomst van de leden.

De bestuursleidraad is een werkdocument dat wordt opgesteld en onderhouden door het bestuur.

Lees verder

ALV 2016

15 Juni 2016

Op 28 februari 2016 heeft de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) plaatsgevonden bij The Autosport Company te Waalwijk.

Tijdens deze vergadering legt het voltallige bestuur verantwoording af aan het hoogste orgaan van de vereniging - de leden, verenigd in de Algemene Ledenvergadering - en hebben de leden de mogelijkheid om de koers van de vereniging mede te bepalen.

Voor de leden staat het concept-verslag op de ALV-pagina op het afgeschermde ledengedeelte. Dit verslag zal in de volgende ALV met eventuele correcties en/of aanpassingen worden vastgesteld.

Deze Algemene Ledenvergadering is alleen toegankelijk voor leden. Wil je als regelmatige bezoeker van activiteiten ook meebeslissen over de te varen koers van de MX-5 Owners Club NL: Meld je dan snel aan als lid en beslis volgend jaar ook mee.

 

Lees verder

MX-5 Meeting 2015 was geslaagd!

20 Mei 2015

Op 14 t/m 17 mei heeft de eerste international MX-5 meeting georganiseerd door de MX-5 Owners Club NL plaatsgevonden.

Voor dit grootse evenement waren we neergestreken in Hengelo en mochten we een groot aantal deelnemers uit o.a. Noorwegen , Denemarken, Groot-Brittannië, België en Zwitserland en natuurlijk uit Nederland verwelkomen.

Dankzij alle deelnemers, maar zeker ook door de inzet van alle vrijwilligers, het personeel van Hotel Hengelo, het JS-team en Mazda-dealer Bruggink is dit een onvergetelijk evenement geworden! Hierbij bedanken wij alle betrokkenen die voor hun inzet en het plezier dat we met elkaar hebben mogen beleven.   

Lees verder

Concept-verslag ALV 2015

20 Mei 2015

Op 28 februari 2015 heeft de 15e Algemene Ledenvergadering (ALV) van de MX-5Owners Club plaatsgevonden in het Daf-museum in Eindhoven.

Om alle leden de mogelijkheid te geven om na te lezen wat er is besproken en is besloten zijn het concept-verslag en de presentatie van de ALV op de ALV-pagina in te zien.

Het concept-verslag is door het bestuur beoordeeld en voorlopig akkoord bevonden. Pas in de Algemene Ledenvergadering van 2016 kan dit verslag door de leden worden goedgekeurd en definitief worden gemaakt.

Ben je geen lid en ben je toch benieuwd geworden wat er is besproken? Meld je dan aan als lid.

Behalve dat je dan lid wordt van een vriendenclub en tegen een vriendenprijs mag deelnemen aan alle clubactiviteiten krijg je ook toegang tot het afgeschermde ledengedeelte van de website!  

Lees verder

2015-01-11 Nieuwjaarsborrel

11 Januari 2015

11 januari 2015, en de aftrap voor het nieuwe jaar is weer genomen. Zoals gebruikelijk met de nieuwjaarsborrel, maar op een minder gebruikelijke locatie. De gekozen locatie was deze keer het Spoorwegmuseum in Utrecht.

Lees verder

Een veilig en goed 2015

28 December 2014

Wij wensen alle MX-5 enthousiasten een heel gelukkig en vooral gezond 2015 toe met veel veilige en open kilometers.

Tot gauw!

Lees verder

Evenementenkalender aangepast

05 Augustus 2014

De evenenementenkalender voor 2014 is bijgewerkt en  definitief gemaakt! 

Zie hiervoor de evenementenpagina. 

Lees verder