Welkom op de website van MX-5 Owners NL

Het Forum voor MX-5 enthousiastelingenVerslag Herfstrit is toegevoegd, fotoalbums bijgevoegd

20 Oktober 2017

Het verslag van Henk en Lenie van de Herfstrit staat bij de verslagen.

Fotoalbums van de Moezel/Eifel rit en de Herfstrit zijn toegevoegd.

Fotoalbums worden regelmatig bijgewerkt dus neem gerust af en toe een kijkje.

Binnenkort volgen nog een aantal albums van activiteiten uit het verleden, die komen bij de fotoalbums als archief erbij te staan.

Indien je zelf nog fotos hebt van de ritten zet die dan erbij, als je daar hulp bij nodig hebt neem dan gerust even contact op met webmaster@mx-5owners.nl, samen komen we er wel uit.

 

Lees verder

Nieuwe verslagen

03 Juli 2017

De verslagen zijn weer bijgewerkt.

Voor zowel de Biesboschroute als de Voorjaarsrit.

 

Lees verder

Wijziging Locatie ALV 2017

07 Februari 2017

Door de overweldigende opkomst zijn we in onderling overleg met Kasteel Ammersoyen tot de conclusie gekomen dat een ALV daar niet meer tot de mogelijkheden behoort. Dat heeft met logistieke,sanitaire, veiligheids en horecatechnische redenen te maken. Met hen is afgesproken dat we later in het clubjaar daar wel degelijk terecht kunnen.

Lees verder

Bestuursleidraad Versie december 2016

14 December 2016

De bestuursleidraad is een aanvulling op de statuten. De statuten zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel en hebben een rechtelijke status. Wijzigingen hierin zijn slechts mogelijk na goedkeuring door de ALV waarbij bovendien eisen gelden aan de minimum opkomst van de leden.

De bestuursleidraad is een werkdocument dat wordt opgesteld en onderhouden door het bestuur.

Lees verder

ALV 2016

15 Juni 2016

Op 28 februari 2016 heeft de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) plaatsgevonden bij The Autosport Company te Waalwijk.

Tijdens deze vergadering legt het voltallige bestuur verantwoording af aan het hoogste orgaan van de vereniging - de leden, verenigd in de Algemene Ledenvergadering - en hebben de leden de mogelijkheid om de koers van de vereniging mede te bepalen.

Voor de leden staat het concept-verslag op de ALV-pagina op het afgeschermde ledengedeelte. Dit verslag zal in de volgende ALV met eventuele correcties en/of aanpassingen worden vastgesteld.

Deze Algemene Ledenvergadering is alleen toegankelijk voor leden. Wil je als regelmatige bezoeker van activiteiten ook meebeslissen over de te varen koers van de MX-5 Owners Club NL: Meld je dan snel aan als lid en beslis volgend jaar ook mee.

 

Lees verder